• Koop online
  • 1-3 dagen levertijd
105308

Rx Knee Sleeve 5mm

Deze 5 mm dikke kniesteun biedt vele voordelen tijdens gevarieerde trainingen, waarbij zowel behendigheid als ondersteuning vereist zijn.

De constructie van dit product is gebaseerd op een uniek patent en verzekert de anatomische pasvorm. Dankzij de vorm van het product volgt het de bewegingen je lichaam volledig. Dit creëert een zowel fysiek- als mentaal frame, dat je lichaam sterker maakt in plaats van dat het blessures oplevert. De kniesteun zal je lichaam helpen correcte bewegingen te maken zonder de spierontwikkeling rond je knie te beperken.

Het product combineert de belangrijkste voordelen van stabiliteit, compressie en warmte. Stabiliteit biedt een mentaal en fysiek gevoel van veiligheid. Compressie helpt blessures te voorkomen en vergroot het geheugen van je spieren om correct te bewegen. Warmte beschermt je gewrichten en zachte weefsels tegen blessures. Deze drie elementen samen verbeteren je prestatievermogen. De Rehband Rx Kniesteun is geclassificeerd als een medisch hulpmiddel.

Op voorraad

€ 29,95 (1 p.st.)

* Verplichte velden

Material & Care

SBR/Neoprene 5 mm

Manual & Size Guide

Beoordelen