• Premiumkwaliteit sinds 1955
  • 3-5 dagen levertijd

Research & Innovaties

BESCHERMENDE CONCEPTEN

BRACES & ONDERSTEUNING

Onze selectie van braces en ondersteuning is gericht op alle onderdelen van een actief leven. Van sport tot vrije tijd. Voor professionals tot ambitieuze amateurs. Of je nu op zoek bent naar een manier om je prestaties te verbeteren, pijn te verzachten of gewoon van het leven te genieten, ons uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit helpt je daarbij.

BESCHERMING

Naarmate we onze limieten verleggen en we op training almaar beter willen presteren, worden de kwaliteit, de functie en het design van onze uitrusting steeds belangrijker. Schokdemping. Duurzaamheid. Draagcomfort. Flexibiliteit. Het assortiment bescherming van Rehband is ontwikkeld in nauwe samenwerking met enkele van de beste atleten ter wereld, en garandeert dat we niet alleen aan je verwachtingen voldoen, maar dat we je prestaties ook naar een hoger niveau brengen.

FUNCTIONELE KLEDING

Je wilt je sterk voelen. Je wilt je uithoudingsvermogen verbeteren. Je wilt herstellen. Je wilt in een hogere versnelling schakelen. Met onze functionele kledinglijn bieden we je de kans om je lichaam op een totaal nieuwe wijze te vormen en zuurstof te geven – niet alleen tijdens je training, maar ook voor en na. Thermische kleding voor ongeëvenaarde ondersteuning en warmte. En unieke, echte compressiekleding die een geheel nieuwe dimensie aan je actieve leven toevoegt.