• Koop online
  • 1-3 dagen levertijd
Benut je volle potentieel met de compressielijn van Rehband.

Compressiekleding van Rehband biedt een van de meest geavanceerde sportcompressies op de markt. Het uitstekende hightech textiel, zorgvuldig geselecteerd door een team van gespecialiseerde textielingenieurs, biedt u een maximaal ademend vermogen, een optimale afvoer van zweet en zelfs duurzame compressie. De stof die in vier richting rekt, biedt een optimale pasvorm en gerichte compressie op elke spiergroep voor topprestaties.

De constructie is aangepast voor de ultieme anatomische pasvorm, en garandeert optimaal comfort en prestaties, maar ook een elegant design dankzij de doordachte naadopbouw.

De compressielijn van Rehband is gebaseerd op een unieke combinatie van meer dan 60 jaar ervaring bij de ontwikkeling van medische en sportproducten en een nauwe samenwerking met atleten wereldwijd. Sportcompressie van Rehband is de beste keuze voor jou, voor, tijdens en na je training.
607106

QD Compression Socks

De gebreide compressiesokken van Rehband zijn de ideale keuze voor recuperatie en betere prestaties dankzij het uitstekende comfort en stabiliteit: graduele compressie van teen tot knie garandeert comfort, versnelt het herstel en biedt absolute spiercontrole.

De sokken beschikken over stabiliteitszones die anatomisch gekozen zijn als ondersteuning van de enkel en voetboog. Ze zijn ontwikkeld voor een ultieme pasvorm en unieke esthetische kwaliteiten dankzij de geavanceerde breitechniek. Comfort is een belangrijk kenmerk van dit product, met zijn naadloze teen, materiaal met sterk ademend vermogen en schokdempende zool.

Op voorraad

€ 39,95 (per paar)

* Verplichte velden

Material & Care

20% Elastan, 80% Polyamide

Manual & Size Guide

Beoordelen