• Koop online
  • 1-3 dagen levertijd
PRN Knee Pad - Speed
405406
€ 39,95 (1 p.st.)

PRN Knee Pad - Speed

405406
€ 39,95 (1 p.st.)
Maattabel
Beschikbaarheid:

Op voorraad

* Verplichte velden

Met zijn unieke hoge prestaties, zeer functionele stof en talrijke details die op elkaar afgestemd voor een uitzonderlijke standaard is PRN Speed de beste keuze om je prestaties te verbeteren!

De PRN Speed knee biedt optimale ondersteuning en bescherming wanneer jij je snelheid en wendbaarheid verhoogt. Een gepatenteerde anatomische weeftechniek garandeert een optimale pasvorm en helpt om de prestaties te verbeteren. De vlakke naden zorgen voor uitmuntende kracht en comfort. Het geperforeerd SBR/neopreen houdt de knie warm en verbetert het ademend vermogen.

De PRN Speed is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Rehband op het gebied van anatomisch design en biedt eersteklas compressie met behoud van de bewegingsvrijheid.

Dit product van hoge kwaliteit introduceert innovatieve elementen zoals een gepatenteerde anatomische snit en een doordachte naadconstructie voor veel comfort. Het Diamond velour beschermingspad heeft een lage wrijvingsgraad en zorgt voor weinig weerstand bij impact.
• SBR/Neoprene 5 mm/3mm
• Wash in warm water at 40 °C (104 °F) with similar colors. Use laundry bag or net. Stretch product while wet and allow to air dry.

Washing instruction - Rehband PRN Knee Pad - Speed
Maattabel

PRN Knee Pad - Speed Functionaliteit

De belangrijkste eigenschappen van de Rehband ondersteuningen zijn het bieden van warmte, compressie en versteviging van de receptieve input. Samen vormen ze een uniek product dat blessures voorkomt, prestaties verbetert en revalidatie na een blessure vereenvoudigt. Elk product garandeert je een specifiek resultaat.
Recensies van PRN KNEE PAD - SPEED