• Premiumkwaliteit sinds 1955
  • 3-5 dagen levertijd

Klantenservice

BETAALMETHODEN

Voor het gemak van de Klant gebruikt Rehband verschillende betaalmethodes.

 

Betalen via PayPal

Rehband gebruikt PayPal voor alle verwerking van credit-& debitcards. Dit is een van de veiligste online betaaldiensten op de markt.

U kunt er voor kiezen te betalen met fondsen van een PayPal-rekening of via een debit-of creditcard gekoppeld aan een PayPal-rekening. Wanneer PayPal is geselecteerd, wordt u naar de website van PayPal geleid. Indien u reeds klant bent bij PayPal, kunt u inloggen op uw account en de betaling bevestigen. Indien u nog geen klant bentbij PayPal, kunt u inloggen als gast of een PayPal-account creëren. Voor de algemene voorwaarden van PayPal, klik here.

Alle aankopen worden betaald via de beveiligde betaalserver van PayPal, wat betekent dat informatie alleen naar PayPal gaat en niet door Rehband wordt opgeslagen. De betaling wordt rechtstreeks uitgevoerd en het geld wordt afgeboekt van uw PayPal-rekening. Betaling via PayPal is gratis. Zodra we de betaling ontvangen hebben, wordt uw order verstuurd. Bijkomende informatie over het betaalsysteem van PayPal vindt u terug op de PayPal  website.

 

Klarna Factuurverwerking

Indien u een factuur wenst of een bestelling wil afbetalen, kunt u Klarna invoice als betaalmethode kiezen. U hoeft geen creditcardgegevens uit te wisselen en kunt een product gemakkelijk bekijken alvorens het wordt betaald. Voor meer informatie en voor de Algemene Voorwaarden van de Klarna-dienst, klik hier.