• Premiumkwaliteit sinds 1955
  • 1-3 dagen levertijd

Klantenservice

§7. LEVERING

Artikelen worden voor levering normaal binnen 24 uur direct verzonden naar het adres dat u opgaf bij het plaatsen van de bestelling, in samenwerking met een logistieke partner. Rehband verzendt alleen orders op weekdagen.

Verzendingskosten

Rehband rekent 4.95 EUR aan per levering, ongeacht het bedrag van de bestelling.

Levering

Uw order wordt normaal binnen 24 uur vanaf het tijdstip van ontvangst verzonden op voorwaarde dat het product voorradig is. U kunt zien of het product voorradig is op de productpagina online en alvorens u een product aan het boodschappenmandje toevoegt. Indien uw order producten bevat die niet voorradig zijn kan de leveringstijd langer dan normaal zijn. In dat geval wordt het order alleen geleverd wanneer alle producten voorradig zijn.

Leveringen in samenwerking met UPS

Rehband biedt momenteel 1 verzendmethode aan en uw order wordt normaal binnen 1 à 3 weekdagen aan de klant geleverd vanaf de datum waarop het order vanuit het magazijn van Rehband is verzonden. U wordt op de hoogte gebracht wanneer het pakket klaar is voor ophaling bij uw agent indien het niet in uw brievenbus kon worden afgeleverd. Zendingen in bewaring moeten binnen 14 dagen vanaf de datum van kennisgeving worden opgehaald. Niet opgehaalde pakketten worden teruggestuurd naar Rehband en u als klant moet administratieve kosten ten bedrage van 12.50 EUR incl. btw betalen. U levering is traceerbaar en u ontvangt berichten van de transporteur wanneer uw order het magazijn van Rehband heeft verlaten.

Vertraagde levering

Indien de levering vertraagd is, heeft u als klant het recht deze Overeenkomst kosteloos te beëindigen.

Transportrisico

Het risico van de verzending gaat op de Klant over zodra het pakket aan de Klant is geleverd. Dit betekent dat Rehband het transportrisico op zich neemt totdat het pakket u heeft bereikt.